Podcast

Hoe krijg je als verpleegkundige een stem in de organisatie?

Hoe zorg je ervoor dat je als verpleegkundige een stem hebt in een organisatie? Erasmus MC’ers Linda Hertogh en Susanne Maassen bespreken het in een nieuwe aflevering van Nursefy, de podcast voor en door verpleegkundigen.

Deel
0 likes
Leestijd 1 min
Linda Hertogh  Susanne Maassen
VAR-voorzitter Linda Hertogh (l) en oud-VAR-voorzitter Susanne Maassen (r) zijn te gast in de tweede aflevering van Nursefy.

Linda Hertogh is CCU-verpleegkundige en de huidige voorzitter van de Verpleegkundige Adviesraad (VAR) van het Erasmus MC. Susanne Maassen stond als eerste voorzitter aan de wieg van de VAR. Zij vertellen hoe ze verpleegkundigen een stem geven in de organisatie. Over hoe ze als jonge vrouwen de vreemde eend in de bijt waren op een strategiedag en over de hobbels in de weg. Ze eindigen met een gouden tip om zeggenschap ook in jouw organisatie goed te regelen.

De podcast Nursefy is te beluisteren via Spreaker, Spotify, Apple Podcast en Google Podcast.

Nursefy

In de podcast Nursefy vertellen verpleegkundigen van het Erasmus MC over hun vak. Wat zijn de uitdagingen en kansen bij het werk in het grootste academische ziekenhuis van Nederland? Luister ook naar de eerste aflevering over doorgroeien.

Werken bij

Ook werken in het grootste academische ziekenhuis van Nederland? Join the heartbeat. Bekijk alle vacatures op www.werkenbijerasmusmc.nl.

Lees ook