Podcast

Verpleegkundige Koos loste zijn praktijkfrustratie op met uitvinderslab Create4Care

Verstrikte en beklemde kabels aan het bed van een IC-patiënt: een doorn in het oog voor iedere verpleegkundige. Verpleegkundige en teammanager IC Volwassenen Koos van der Ree Doolaard klopte aan bij uitvinderslab Create4Care om een oplossing te vinden voor deze praktijkfrustratie.

Deel
2 likes
Leestijd 2 min
Onno Helder en Koos van der Ree-Doolaard
Koos van der Ree Doolaard van de IC (rechts) en Onno Helder van Create4Care (links) ontwikkelden de KoosGuard: een oplossing voor verstrikte kabels en lijnen.

In een nieuwe aflevering van de podcast Nursefy vertelt Van der Ree Doolaard samen met Onno Helder, initiatiefnemer van Create4Care, hoe hun product – de KoosGuard – het schopte tot de Europese markt en waarom veel meer verpleegkundigen uitvinder zouden moeten worden.

De podcast Nursefy is te beluisteren via Spreaker, Spotify, Apple Podcast en Google Podcast.

De KoosGuard voorkomt dat infuuslijnen en kabels verstrikt raken.

Nursefy

In de podcast Nursefy vertellen verpleegkundigen van het Erasmus MC over hun vak. Wat zijn de uitdagingen en kansen bij het werk in het grootste academische ziekenhuis van Nederland? Luister ook naar eerdere afleveringen over doorgroeien, medezeggenschap en verpleegkundig onderzoek.

Werken bij

Ook werken in het grootste academische ziekenhuis van Nederland? Join the heartbeat. Bekijk alle vacatures op www.werkenbijerasmusmc.nl.

Lees ook